За нас

Ординацијата ПЗУ 11 Октомври е основана во 2005 год. по донесување на законот за приватизација на стоматолошката дејност во Р.Македонија, како продолжување на истоимената ординација која постоеше во рамките на Здравствен Дом-Скопје. По комплетно реновирање и техничко опремување со најнова стоматолошка опрема, ординацијата продолжи со дејноста на услуги од примарна стоматолошка здравствена заштита. Нашата ординација нуди услуги во рамките на општа стоматологија за возрасни и деца, со примена на најсовремени методи, техники и опрема. Соработуваме со специјалисти од сите области на стоматолошката дејност и имаме склучен договор со ФЗОМ. Нашата крајна цел е здраво забало и прекрасна насмевка на секој наш пациент, достигнато со навремена превенција или терапија со најсовремени светски методи и технологија.
Начини на плаќање: Готовина, Visa, Visa Electron, Maser Card и Maestro картички.