Локација

Каде се наоѓаме?

Се наоѓаме во населбата Кисела Вода во близина на учиштето за деца со оштетен вид "Димитар Влахов", бензинската пумпа на Мак Петрол и авто сервис "Мечкаров". Веднаш спроти амбулантата се наоѓа детската градинка "8ми Март".
Ординацијата се наоѓа во зградата на "Здравствен Дом" - Скопје, на првиот спрат.
Нашата адреса е ул. Христо Татарчев бб (претходно повеќе позната како ул. Сава Ковачевиќ).
Точната локација може да ја видите на горната мапа.

Детали за контакт

Адреса: Ул. Христо Татарчев бб, Скопје

Е-пошта: contact@pzu11oktomvri.mk

Телефон: ++389 2 2774 975

контактирајте не на: www.facebook.com/pzu11oktomvri